İstanbul Avukatlık

Wiki Article

Hukukun çeşitli alanlarında uzmanlaşmış avukat ekibi olan ve Avukat Mustafa Mıhcı tarafından İstanbul'da kurulan Mıhcı Tüze Bürosu, eksperlik alanları ile müteallik konularda hukuki makaleler yazmakta ve bu konularda tüm Türkiye ve bir çok ülke dahil tamamlanmak üzere hukuki danışmanlık ve ülkü takibi hizmetleri vermektedir.

destekten yoksun kalma tazminatı

Müvekkillerimize karşı şeffafız ve hakikate sadakat, adalete bağlılık mottosu ile davranış ediyoruz.

Ölümlü trafik kazası tazminat

Bayrılık ödenceı, işveren tarafından ödenir. Bayrılık ödenceına gerçek kazanabilmenin bazı şartları vardır ve kavil konusu bu şartların baş başa namına getirilmiş olması gerekmektedir.

Bir havayolu şirketindeki çkırmızıışandaçn yaralanmasıyla ilgili açılan davada davacı avukatı Peter LoDuca'nın hazırladığı iddianamede tutarsızlıklar saptama edidli.

Vergi Avukatı

Bu ödence talepleri yürekin, mahkeme huzurunda yaşanmış olan kayıpların hunıtlanması gerekmektedir. Yalnızca bildirme ile tazminat istemi çoğu devir sonuca ulaşamamaktadır.

Trafik Kazası Avukatı

Vekâlet ücretinin rakamı hakkında uyuşmazlık çıkması veya mahkemece ölçüının fahiş bulunması hâlinde, bu misil doğrudan mahkemece 1136 adetlı Yasa ve bu Tarife temel aldatmaınarak takdirname olunur.

Mıhcı Tüze İstanbul ofisi, kurumsal yapısı içerisinde mukannen prensiplere bağlı kalmış olarak çhileışır. Umumi olarak İstanbul avukatı çalışma prensiplerimizi şu şekilde izah edebiliriz;

ülkü açılması sonrasında davayı anlayışsız çekme hakkı bulunmaktadır; ancak bazı davalarda zat davasını anlayışsız çekmiş olsa dahi sav devam edebilecektir.

olarak sıralanabilir. Bu boşanma sebeplerin tafsilatlı açıklamalarını Metrukiyet Davası sayfasına erişerek edinebilirsiniz.

destekten yoksun kalma tazminatı

İstanbul avukatlarının en çok çkırmızııştığı adliyeler de bu dü adliyedir. Her biri İstanbul’un bir yakasında mevcut bu adliyelerden biri Çağlayan’da ötekisi Küçük asya yakasındaki Kartal ilçesinde bulunmaktadır.

Adli Katkı Servisi’nden yararlanmak kucakin kimi belgeler ibraz kılmak gerekir. Bu vesaik kişininin özel hukuka değgin istanbul avukat iş yahut davasını izleme edecek avukatı yenmek derunin kifayetli maddi olanaklara malik olmadığını soyıtlamalıdır.

Avukat Dilara şans'ın ölümüne neden olan unvanığa ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapishane cezası

Vesika üzerinde inceleme ve araştırma konstrüksiyonlması sonrasında danışmanlık hizmeti soldurmak talip kişiyle detaylı olarak ülfet yapmaktayız.

Trafik Kazası Avukatı

Anlaşfinansı boşanma davalarında, tarafların her ikisinin de verimsizanmaya müttefik olması ve sav sürecinde itiraz etmemeleri gerekmektedir.

Kaynak: İstanbul Ceza Avukatı

Report this wiki page